Vi som arbetar här

Linda Odart

Leg. Naprapat
linda@performarehab.se

Tog examen år 2006 och flyttade till Nyköping, har sedan dess arbetat som naprapat i stan. Utöver detta har jag drivit företag bland annat tillsammans med Andreas.

Som naprapat arbetar jag med besvär i hela kroppen och har specialiserat mig kring besvär i nacke och huvudvärk. En stor del av att jag tycker om naprapatyrket så mycket är mötet med er patienter och att ha förmågan att hjälpa både yngre och äldre till en bättre vardag.

Jag ser verkligen fram emot att starta den här spännande resan tillsammans med Andreas och Olle och framför allt längtar jag till mötena med er patienter!

Från och med januari 2023 kan du komma till mig via regionsavtal. 

Andreas Pettersson

Leg. Kiropraktor
andreas@performarehab.se

Tog examen från Skandinaviska kiropraktorhögskolan 2013. Uppväxt i Nyköping och styrde kosan hemåt 2014 efter 6 år i Stockholm. Har ett stort idrottsintresse där bland annat fotboll och golf ligger mig varmt om hjärtat.

Det roligaste med yrket som kiropraktor är framför allt möjligheten att få hjälpa en så stor spridning av människor. Att träffa såväl yngre som äldre patienter, allt från elitidrottare till oss vanliga dödliga är både stimulerande och utmanande.

Har sedan 2014 arbetat med diagnostiskt ultraljud med inriktning axlar, armbågar, händer.

Förutom de kliniska arbetat sitter jag sedan några år tillbaka i Kiropraktiska föreningens styrelse.

Från och med januari 2023 kan du komma till mig via regionsavtal. 

Olle Pettersson

Leg. Fysioterapeut
olle@performarehab.se

Examen från Karolinska institutet 2009 och har jobbat primärt i privat verksamhet sedan dess.
Inriktad på idrottsskador och jobbar med hela kroppen men främst fötter och knän.
Har ett stort idrotts och träningsintresse och sysslar med bland annat MTB och längdsskidåkning.

Anders Jernèr

Cert. Massageterapeut
anders@performarehab.se

Certifierad massageterapeut sedan 2012 via Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar i Linköping. Har jobbat som massör i Mjölby och Linköping sedan 2013

Förutom idrottsmassage och klassisk massage är jag även utbildad inom kinesisk koppning, gua sha-skrapmassage och kinesiologitejpning.

anders_profil