Gjutna iläggssulor

Har du problem med dina fötter, knän eller höfter så kan lösningen vara att gjuta sulor som korrigerar dina felställningar. Oftast görs detta i kombination med träning i någon form för bästa resultat. Hemövningar är inte ovanligt.

Vi tittar på dina fötter och gör en bedömning och sedan gör vi en avgjutning barfota och formar sulor som justeras i hårdhet beroende på hur din fot ser ut samt vilken aktivitet den i huvudsak ska användas till.

Vi gjuter våra sulor efter dina fötter och din problematik på plats i våra lokaler.  Vi kommer att klippa till, slipa och jobba med sulan tills den passar din fot och dina skor. Det är viktigt att du är nöjd med ditt inlägg och att det känns bra. Skulle det visa sig att något inte känns bra efter ett par dagar hör du bara av dig så kikar vi på det. Det ingår i priset och inget extra kommer att debiteras. 

Hur kan du förbereda dig inför ditt besök:

Ta med dig de skor du planerar att använda sulorna i. Ta hellre med för många än för få skor. Du har med dig dina inlägg samma dag. Räkna med att besöket tar upp mot 1H.