Massage

Klassisk massage är effektiv mot spända och trötta muskler, träningsvärk, spänningshuvudvärk, stress och många andra muskulära tillstånd. Massage har många goda verkningsmekansimer och får dig oftast att känna dig mer avslappnad efteråt. En massage kan vara mer eller mindre djupgående och hos oss på Performa kommer vi tillsammans fram till vad som passar bäst för just dig.

En lättare massage får dig att bli mer avslappnad, medan en lite tuffare idrottsmassage kan bidra till att musklerna återhämtar sig snabbare efter tex ett hårt träningspass. Det kan också vara motiverat ur ett skadeförebyggande perspektiv.

En massage hos oss kan även vara i ett rent behandlingssyfte där vi remitterar inom kliniken för att du som patient ska få bästa tänkbara behandling för just din skada.

Hos oss kan du avvända ditt friskvårdsbidrag för att boka din massage. Vi är anslutna till både Benify och Epassi.

Du kan inte använda ditt friskvårdsbidrag för att gå på behandling hos någon våra naprapater/ kiropraktorer eller fysioterapeuter. Det ör för att de behandlingarna räknas som sjukvård och har inte moms på sina behandlingar. Ibland kan företaget som du arbetar för ändå vilja hjälpa dig med kostnaden för ditt besök hos oss, fråga din arbetsgivare vad som gäller för just dig. Det är en kostnad för företaget som inte ska förmånsbeskattas.